Recept leírás:
Hozzávalók:
60 dkg csirkemell filé
1 dl húsleves (kockából is lehet)
10 dkg dióbél
2 dl natúr joghurt
csipetnyi fehér bors
só, frissen őrölt bors
1 teáskanál méz
párolt rizs
A csirkemellet 4 szeletre vágjuk, majd mindkét oldalát előmelegített edényben megpirítjuk. Majd sóval és friss borssal fűszerezzük. Ráöntjük a levest, és fedő alatt tartalék lángon 5-10 percig puhára pároljuk. Felaprítjuk a dióbelet. A joghurtot a dió felével mézzel sóval és az őrölt borssal bot mixerrel pürévé törjük, majd ráöntjük a húsra és megszórjuk a maradék dióval, és az egészet összeforraljuk. Párolt rizzsel kínáljuk.
Hozzávalók:
60 dkg csirkemell filé
1 dl húsleves (kockából is lehet)
10 dkg dióbél
2 dl natúr joghurt
csipetnyi fehér bors
só, frissen őrölt bors
1 teáskanál méz
párolt rizs
A csirkemellet 4 szeletre vágjuk, majd mindkét oldalát előmelegített edényben megpirítjuk. Majd sóval és friss borssal fűszerezzük. Ráöntjük a levest, és fedő alatt tartalék lángon 5-10 percig puhára pároljuk. Felaprítjuk a dióbelet. A joghurtot a dió felével mézzel sóval és az őrölt borssal bot mixerrel pürévé törjük, majd ráöntjük a húsra és megszórjuk a maradék dióval, és az egészet összeforraljuk. Párolt rizzsel kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése