Recept leírás
Hozzávalók:
Bármilyen csirkeaprólék és csont
3-4 rózsa brokkoli
1 sárgarépa
1 karalábé
2-3 szem főtt krumpli
1 tojás
2-3 ek liszt
só, bors, petrezselyem
Feltesszük a csirkét sóval, borssal főni. Vigyázzunk, ne forrjon, mert akkor zavaros lesz a leves. Ha félig főtt a hús, beletesszük a zöldségeket, roppanósra főzzük. A főtt krumplit összekeverjük a tojással, sóval és petrezselyemmel. Kicsi gombócokat formázunk, ezt belefőzzük a levesbe. Kb 5 perc alatt átfőnek a gombócok.
Jó étvágyat!
Hozzávalók:
Bármilyen csirkeaprólék és csont
3-4 rózsa brokkoli
1 sárgarépa
1 karalábé
2-3 szem főtt krumpli
1 tojás
2-3 ek liszt
só, bors, petrezselyem
Feltesszük a csirkét sóval, borssal főni. Vigyázzunk, ne forrjon, mert akkor zavaros lesz a leves. Ha félig főtt a hús, beletesszük a zöldségeket, roppanósra főzzük. A főtt krumplit összekeverjük a tojással, sóval és petrezselyemmel. Kicsi gombócokat formázunk, ezt belefőzzük a levesbe. Kb 5 perc alatt átfőnek a gombócok.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése